Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
KNAPP X The Song of the Raven - експлозия, уловена от птичи погледWHO ARE THEY

KNAPP X The Song of the Raven – експлозия, уловена от птичи поглед

     Toзи месец KNAPP се преобразяват пред очите ни. Колекцията, която марката ще представи официално утре се различава от всичко, което са правили досега. Взрив от емоции е това, което очарова от първия миг.

     Марката облича есента в женствени тоалети, подчертаващи талията, но залага и на оversize моделите. Различното не спира до тук, материите също не са характерните. Оказва се, че комбинацията от блясък, тюл и Гарванa, основният мотив на колекцията, са в абсолютен синхрон. И макар в първия момент да не поражда положителни мисли, тази птица придава едно филмово усещане на цялата колекция. Дрехите са почти изцяло в черно, с изключение на един модел в цвят “пудра”, aкцент в сиво-зелено и сребристо-розовия блясък.

     Марката отново колаборира с PAPIETA, където аксесоарите съвършено допълват тоалетите на KNAPP. Бижутата са интерпретирани по различен начин и подход, съобразен с темата и мотива на моделите. Кожените детайли напомнят на крила и допълнително подсилват образа на различното

Фото кредит:
фотограф – Диляна Флорентин
коса – Георги Петков
грим – Слав Анастасов
модел – Олга Модева

 

Диляна Табакова

Диляна Табакова е момичето, чиято заразителна усмивка няма да ви остави безразлични. Иконимист по образование, който живо се интересува от мода, козметика и здравословен начин на живот. Ежедневието ѝ е изпълнено с цветове и позитивизъм, които с лекота предава върху модните текстове, които четем с интерес и удоволствие.