Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя? Криста Чернева – порив към красотатаWHO ARE THEY

Коя е тя? Криста Чернева – порив към красотата

     Днес ви срещаме с едно красиво, отговорно и скромно момиче. Тя е родена в Германия, където продължава да живее и учи. Дъщеря е на актьорите София Кузева и Панчо Чернев. Гените ѝ предполагат влечението към театралното изкуство, но освен към него е увлечена и от професията на модел, която упражнява с изключителен ентусиазъм и дисциплина. Коя е Криста Чернева, вижте в следващите редове.

„Кои са те?“ е въпросът, стоящ като крайъгълен камък в нашия сайт, затова бихме искали да попитаме и теб: Коя е Криста Чернева?

     Криста е млад човек, почти 18-годишен, влюбен в красивото и благодарен за живота, който има възможност да притежава. 

Неоспорим е фактът, че модната сфера притежава изключителната способност силно да привлича младите момичета, но с какво точно те спечели теб самата? 

     Много харесвам стилните хора и отношения. За мен е изключително важно да си възпитан и внимателен с другите. Работещите в тази сфера са сърдечни със специално отношение към красотата. Не по-малко важно ми е, че може да преминаваш в различни визии и състояния. 

Спомняш ли си първата сесия и би ли ни разказала повече за нея? 

     Първата фотосесия беше с родителите ми, актьорите София Кузева и Панчо Чернев, за списанието „Hello България„. Главният редактор Станислав Дочев- Стани направи интервю с нас и беше организирал фотосесия. Там се запознах с фотографа Костадин Кръстев – Коко, който ми стана много любим човек. Накрая на сесията Коко попита родителите ми дали може да заснеме няколко кадъра само с мен. Тук настъпи истински смях сред групата – той беше усетил, че аз съм най-щастлива от снимките. Така започна всичко… 

Освен, че развиваш потенциала си като модел, се занимаваш с актьорство и танци. Успяват ли те да вървят ръка за ръка при теб, или едното изпреварва останалите?

     От една година съм в немската модна агенция „Izaio“ и съм ангажирана в България и Германия, а от няколко месеца работя и за актьорска агенция в Берлин. С голямо удоволствие танцувам, но само за хоби, защото актьорството и моделството са мой приоритет. 

Как изглежда моделската професия през твоите очи?

     Хората си мислят, че за малко позиране се получават много пари. Истината е, че моделската професия изисква страхотна дисциплина, търпение и силна интуиция. Ако не влезеш на „вълната на сетивност“ на колегите си, няма да се получат никакви кадри.

 Обичаш ли да снимаш в България и различава ли се по нещо снимачният процес тук от този в Берлин? 

     Много обичам да снимам в България – оттук започна всичко, но обичам да работя и в Германия. Разбира се, че има разлика и тя е повече в организационен план. В крайна сметка обаче най-важен е резултатът. 

Кой определяш като най-големия си успех в професионален план? 

     Скоро снимах в Прага с огромен интернационален екип за американската модна къща „Macy’s“. Беше невероятно изживяване с множество неизвестни и изключително радостни моменти. Освен това всеки кадър за корица на списание за мен е отново успех. 

За какво мечтаеш и имаш ли вече върхове пред себе си, които желаеш да покориш? 

     Мечтая за повече ангажименти в чужбина, извън България и Германия. А голямата ми мечта е да имам професия, в която да се съчетават любимите ми хобита с известна стабилност. Знам, че ще е трудно, но нали говорим за мечти… 

Много благодаря за вниманието и желая на всички мои виртуални и реални приятели повече сбъднати мечти!

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.