Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя ? Милица Борисова – От Париж с любовWHO ARE THEY

Коя е тя ? Милица Борисова – От Париж с любов

     Днес ви запознаваме с младо, красиво, амбициозно и позитивно момиче. Макар и само на седемнайсет години, тя е наясно с предизвикателствата и изискванията от страна на живота и професията, която упражнява. Тя е модел, успял за около две години да украси страниците на редица списания, сред които и една корица. Успехите се разпростират и до Париж, откъдето сравнително скоро се прибра, а това лято и предстоят снимки в Ню Йорк. Повече научаваме от самата Милица.

Нека започнем това интервю с въпроса: Коя е Милица Борисова?

     Милица Борисова едно любознателно, емоционално, искрено и винаги положително настроено,  17-годишно момиче, което обича пътуванията и приключенията.

Кой бе първият ангажимент, с който се постави началото на твоята кариера?

     Първият ми ангажимент беше фотосесия за списание OK! Беше точно един ден след като се присъединих към семейството на Ivet Fashion – моята майка-агенция. Спомням си, че бях много развълнувана, тъй като всичко се случи толкова бързо и неочаквано. Екипът беше страхотен, помогна ми да се отпусна и да свършим добра работа. Ще запомня този ден и като първия, в който обух високи обувки.  Заради височината си досега все ги избягвах в ежедневието, но сега освен, че трябваше да ходя на тях, трябваше да изглеждам максимално професионално и естествено. Всяко момиче знае, че това е голямо предизвикателство.  Сега смея да твърдя, че съм се усъваршенствала, но тогава беше доста комично.

Към момента си един от най-търсените модели у нас,  ангажиментите зад граница също не липсват, на какво дължиш всичко това?

     Моделството изисква много упоритост, хъс, дисциплина и професионално отношение. Не всичко опира до външния вид. Затова се изисква и характер. Това научих, благодарение на моята агенция Ivet Fashion, която повярва в мен и развива моята кариера като модел тук и в чужбина.

Разкажи ни повече за снимките в Париж, от където сравнително скоро се прибра?

     Свършихме чудесна работа. Срещнах невероятни професионалисти и съм много доволна от резултата. Не липсваха и забавни случки. За да стигнем до една от локациите, където снимахме, трябваше да се кача на мотор. Нахлупих си каската,  по пътя не виждах нищо от косата си, а прическата придоби голяма доза небрежност.

Затова пък се получиха страхотни снимки за моя бук и адреналина ми се покачи. J

Моделството е … Професия. Тя изисква търпение и дисциплина. Често не това, което дават по телевизията и се налага да се бори със стереотипи.

Кои са предпочитаните сесии от теб, тези, в които се трансформираш или онези, в които играеш себе си?

     Обичам сесиите в които се трансформирам, защото именно в това е голямото предизвикателство. Тогава се опитвам да дам най-доброто от себе си и да се превъплътя в ролята напълно. Винаги е интересно да видиш себе си в тотално различна роля.

Претегляш ли плюсовете и минусите на професията или негативите нямат значение, когато правиш това, което обичаш?

За момента негативите не ми влияят, защото върша работата си с огромно удоволствие и с всеки ангажимент я харесвам все повече и повече.  Положителното мислене помага за това и мисля, че всеки може да го приложи в работата си.

Колко високи са целите, които пламенно преследваш?

Мисля, че всеки трябва да се цели нависоко, да преследва мечтите си и да покорява нови върхове. Аз смятам да го направя, както в сферата на модата, така и извън нея. Следващата ми цел е Ню Йорк, където се очаква да снимам през лятото. 

Photo credit:
Photo 3: Ивомир Пешев
Photo 4: AMICA magazine – Георги Андинов
Photo 5: Go guide – Диляна Флорентин

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.