Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя ? Деница Стоянова: Моделът с много лицаWHO ARE THEY

Коя е тя ? Деница Стоянова: Моделът с много лица

     Днес ви представяме Деница Стоянова – жената, която обича да “бъде”. Тя е от онези дами, вечно усмихнатите, които не можеш да опишеш с една дума. Умее да се превъплъщава, а в ежедневието си изпълнява ролята на майка, съпруга, модел и тв водеща. Повече за нея, прочетете в следващите редове:

Разкажи ни повече за себе си, за това коя е Деница Стоянова?

     Изпитвам огромна трудност да отговоря на този въпрос, но на първо място със сигурност е това – щастлива, дива жена, майка на изключително дете, на 26 години, с прекрасен мъж до себе си. Това е най-важното, за мен. Обичам да пътувам, да посещавам красиви кътчета, задължително запазвам спомените си от тези места в красиви снимки, определено съм “food lover”, обожавам животни (без влечуги), обичам ренесанса, обичам да не спирам да се развивам във всяко едно начинание, обичам да правя близките си хора щастливи – това ме изпълва с любов, опитвам се да пиша – това е времето, в което бъркам в душата си и изваждам наяве скрити чувства и емоции. Обичам да “бъда”.

Кога откри света на модата в професионален план? И какво те накара да му се отдадеш?

     Бях на 14 години. Помня първата си фотосесия, беше интересно и в същото време стряскащо. И ето, че вече известно време се занимавам с това. Не съм сигурна какво ме е накарало да се отдам на модата. Харесваше ми да ме снимат, харесвах Цеци Красимирова, Жени Калканджиева, Ивайла Бакалова. Познатите ми не спираха да ми казват, че се променям лесно, а както всички знаят, това е от изключително значение в света на модата. Ето ти предпоставки. След това започнах да мисля за Мис България –  отидох, видях, не победих. С времето започнах да придобивам самочувствие и в даден момент започнах да мечтая за работа в телевизия (винаги съм го искала, но без вяра и самочувствие). И това се случи. В допълнение на предишния въпрос – определено съм и амбициозна.

Какво обичаш най-много от работата си?

     Обичам работата си, защото всеки път трябва да си различен, запознаваш се с хора, от които можеш да научиш много, някои остават приятели за цял живот. Именно приятелство ме свързва и с агенцията Visages. Отношенията ни не са базирани просто на договор, а на доверие и обща визия за нещата. Харесват ми също пътуванията и прекият допир до тази мултимилионна индустрия.

Кое от всички свои модни постижения определяш като най-успешно?

     Не мисля, че мога да избера някое и да го поставя най-отгоре на стълбата. Една режисьорка ме определи като Деница “with many faces”, хареса ми. Това е най-успешното.

Разкажи ни повече за това какво е да си майка, занимаваща се с мода. Как те промениха бременността и майчинството ?

     Бременността и майчинството ме промениха тотално. Станах отговорна, дисциплинирана и още куп неща, които човек без дете не би разбрал. Трудно е да бъдеш родител и в същото време да работиш. Всяка работеща майка знае колко труден е балансът именно тук. Няма значение какво работиш, важното е, че когато се прибереш при детето си, трябва да бъдеш на 100% най-добрата своя версия, за да може то да не се чувства пренебрегнaто и за да може да вземе най-доброто от теб. Щастлива съм, че дъщеря ми избра именно аз да бъда нейна майка, аз се уча повече от нея, отколкото тя от мен. А родителството просто е богатство – всеки ден грабя от това съкровище с пълни шепи.

Кой са най-важните черти на успешен модел според теб?

     Дисциплина, характер, нетипичност, отворен мироглед.

Какво планираш от тук нататък?

     Никой не знае. Навлизам в 2017-та с нетърпение и знам, че ще бъде изключителна.

Photo credit:

Cover: фотограф: Костадин Кръстев – Коко
Photo1: Сп. MODA, фотограф: Петя Чолакова
Photo2: Фотограф: Костадин Кръстев – Коко
Photo3: Princess Fashion Studio, фотограф: Диляна Флорентин
Photo4: Сп. „Булка“, фотограф: Вергиния Янчева
Photo5: Сп. Grazia, фотограф: Костадин Кръстев – Коко
Photo6: Сп. Harper’s BAZAAR, фотограф: Ивайло Станев
Photo7: Фотограф: Костадин Кръстев – Коко
Photo8: Сп. Paradise Center, фотограф: Йоан Гълъбов
Photo9: фотограф: Костадин Кръстев – Коко

 

 

Дарио Диониси

Още щом чуем името му, в нас се появява идеята за Италия и мода. Дарио учи икономика, но неговата страст са дрехите и стайлингът. Той е винаги усмихнат, изпълнен с енергия и много вдъхновения за нови предизвикателства.