Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Кой е той: Костадин Кръстев - КокоWHO ARE THEY

Кой е Костадин Кръстев – Коко ?

     Младият, талантлив фотограф Костадин Кръстев – Коко е само на 29 години, но вече е правил множество професионални фотосесии и е носител на приза Златна игла 2013 в категория Моден фотограф. Той е роден в Пловдив, завършва Строителен техникум, а след това НАТФИЗ, специалност „Фотография”. Снимал е голяма част от българския елит – музиканти и певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за почти всички списания в България, сред които Грация ,FHM, ОК, Хай клуб, Блясък, Коса, Мода и красота , Амика,, Мода и много други.
В момента Коко снима новите колекции на редица модни дизайнери и участва в много групови фотографски изложби и форуми, като печели първи награди на фотографски форуми.
Две поредни години младият фотограф е носител на наградата за „Фотограф на годината“ на Годишните музикални награди на списание „Нов Фолк„” за 2010 и 2011 година. През 2013 г. на официална церемония в столичния клуб „Син Сити” той стана носител и на престижната „Златна игла” в категория „Моден фотограф”. Костадин получи своето отличие от предишния носител на приза в тази категория – фотографът Мони Франсез, а сертификатът на Академията за мода беше връчен от д-р Елиза Георгиева.

AMICA/ Октомври 2013 AMICA Magazine
модел/ Ирена Милянкова/ VISAGE/
коса/ Боряна Косева
грим/ Алина Манова
стил/ Виктория Пчеларова
фото/ Костадин Кръстев – Коко

Дарио Диониси

Още щом чуем името му, в нас се появява идеята за Италия и мода. Дарио учи икономика, но неговата страст са дрехите и стайлингът. Той е винаги усмихнат, изпълнен с енергия и много вдъхновения за нови предизвикателства.