Нов онлайн бутик отваря виртуални врати

online-boutique-veronika-tineva-cover

     Коя е тя? Вече ви представихме Вероника Тинева, повече за която можете да си припомните тук.
На 22 юни талантливата дизайнерка ще направи своя дебют във виртуалното пространство. Онлайн бутик VERONIKA TINEVA ще бъде официално открит и българските почитатели на творенията ѝ ще имат възможност да закупят директно лимитирани серии спорт и мода. Колекциите са създадени по дизайн на Вероника Тинева за световноизвестни брандове и ще се продават само онлайн, но освен в сайта, дрехите ще могат да бъдат разгледани на живо във фирмения магазин в София.

     „За мен е голямо удоволствие да предоставя на българския пазар една малка част от дрехите, които създавам за марки по целия свят! Всички артикули са специално подбрани в лимитирани серии – фитнес, спорт и мода. Sportsluxe & Fashion for Fitness са преобладаващите артикули в най-актуалните цветове и мотиви за това лято. Платовете са главно функционални като полиестер, мрежа, ликра и дишащи материи, които се използват както в професионалната спортна екипировка, така и в модата.“

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.