TINĀ SOCIAL CLUB SS/16 – Средиземноморска приказка…

by / 6 май, 2016 News room Comments
tina-social-club-ss-2016-cover

     Колекция SS/2016 на TINĀ SOCIAL CLUB е отражение на пищността и богатството на Средиземноморието, съчетавайки фолклорни елементи от страни с грижливо пазени през вековете традиции с блясъка на Ривиерата, известна с високата си естетическа взискателност. Женствеността в колекцията е подчертана чрез живи цветове, несравними материи, безупречно изпълнение и личното отношение на дизайнера, вложила частица от душата си на пътешественик и претворяваща най-пленителните си впечатления от далечни земи и култури.
     
Насладете се на свободата, грабете с шепи от красотата около вас, пишете историята на живота си със стил. Няма нищо по-хубаво от жена, умееща да изразява себе си чрез отлични маниери и безкомпромисна визия. От TINĀ SOCIAL CLUB са на разположение, за да отговорят на всички естетически изисквания и да превърнат лятото ви в забавление с изключително очарование.
Нека пяната на шампанско да ви отвежда към спомени за прекрасни морски пейзажи и слънчеви дни, изпълнени с екзотика, разкош и авантюри, а в лицето на TINĀ SOCIAL CLUB ще откриете верен приятел в приключенията!

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.