Бетахаус и Николай Божилов в една история за създаване на перфектната рокля

betahaus-cover

Бетахаус, съвместно с Николай Божилов, организира двудневна работилница на тема „design your dress“. Курсът ще се проведе на 21 и 22 март от 10 до 17 часа в Бетахаус. Записванията до 10 март ще бъдат на промоционална цена.

     В първия ден от уъркшопа присъстващите ще научат как да конструират сами основа на рокля по собствени размери и различни начини за трансформиране на кройката, за да правят разнообразни модели.

     През втория ден участниците ще работят върху изработването на кройка по конкретен собствен модел на рокля, който ще бъде скроен от плат. Има опция, срещу допълнително заплащане, моделът на всеки от присъстващите да бъде ушит в студиото на Николай Божилов.

     След приключване на работилницата участниците ще имат основна кройка на рокля, според собствени размери. Ще усвоят знанието как да я трансформират, за да реализират следващите си дизайни.

     Записалите се трябва да носят със себе си молив и гума, ножица за плат и хартия, цветни моливи, скицник, снимки/скици на модела за реализиране и плат за избрания дизайн.

     Уъркшопът ще бъде воден от дизайнера Николай Божилов, носител на престижните модни награди „Златна игла” и TIA 2010. Ники е създател на собствения си лейбъл NIKOLAY BOZHILOV, с който направи своя интернационален моден дебют на BERLIN FASHION WEEK миналата година.

     Регистрациите за курса ще бъдат отворени до запълване на свободните места, тъй като капацитетът е 12 души. Повече за събитието можете да научите от неговата страница във фейсбук тук.

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.