GIO DIEV, есен-зима 2015 и няколко предварителни поръчки

gio-diev

  

   Коя е най-голямата слабост на дамите? От модна гледна точка, определено ще заложим на обувките. Попитайте женската половина на нашия екип, Кари Брадшоу или първата представителка на нежния пол, която срещнете на улицата.
Днес ще ви представим не просто обувки, а шедьоври. С български произход и носещи името на техния създател: GIO DIEV. И тъй като модата се движи с няколко сезона напред, вече стигнахме до есен-зима 2015.
   Четири нови модела от колекцията вече са налични за предварителна поръчка, включително най-новият член на семейството на бранда, а именно Moga sneaker/brogue hybrid.
Безплатна доставка в целия свят е един от реверансите към клиентите, който марката прави. Поръчките се приемат до 15 март, а доставките ще пристигнат в домовете на купувачите между 15 юни и 15 юли.
Повече информация можете да получите, като последвате този линк тук:

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.