Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
TINĀ SOCIAL CLUB на изложение в ПарижWHO ARE THEY

TINĀ SOCIAL CLUB на изложение в Париж

     Поредният моден повод за гордост пристига с новината за участието на TINĀ SOCIAL CLUB в една от най-значимите международни изложби в света на модата – WHO’S NEXT. Тя се провежда два пъти годишно в Париж, където се стичат хора от цял свят, а тази година през януари броят на професионалните посетители надхвърли 60 000. Ивентът е предназначен за моделиери и производители на облекло, обувки, бельо, трикотаж, текстил и модни аксесоари.
     Не са малко историите, в които събитието се е оказало повратна точка в развитието на брандове, взели участие в него, затова на тазгодишния WHO’S NEXT 2015 (04.09–07.09.2015 г.) пожелаваме много успех на TINĀ SOCIAL CLUB. С интерес ще следим представянето на Христина Ангелова и сме убедени, че от тук нататък за нея следват още по-големи международни изяви и постижения.

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.