Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
СОФИЯ МАДЖАРОВАWHO ARE THEY

КОЯ Е ТЯ? СОФИЯ МАДЖАРОВА – МОДЕЛ БЕЗ СТЕРЕОТИПИ

Как би описала себе си? Коя е София Маджарова?

     Добронамерена и креативна, както и леко срамежлива, но всеки ден се опитвам да направя нещо, което да ме извади от зоната ми на комфорт.

В голяма част от случаите момичетата започват на шега с моделството, но след това нещата се променят. И при теб ли е така, или винаги си искала да бъдеш модел?

     Не мога да кажа, че никога не ми е минавало през главата. Когато бях на 13-14 живеех в Париж и се пробвах в онези големи кастинги на Elite, които се провеждат всяка година. Не ме избраха, но не беше някакво голямо разочарование. Живота  продължи.  Направих си сравнително големи татуси на ръцете и изведнъж ме откриха в Facebook…

Определено притежаваш нетипично излъчване, което се търси при интересни и нестандартни проекти. Коя е най-вълнуващата сесия, на която си позирала?

     Не бих могла да кажа, че имам един любим проект , защото всеки от тях е  много различен. Някои от фаворитите ми са този за Go-see, Look Book-a за Plumo, който снимахме в Санторини, както и Fashion Editorial-a за Highsnobiety – в него се чувствах най-много в елемента си. Фотосесията за 12 Magazine, както и първата ми фотосесия някога, която беше с Васил Германов, също са от любимите ми.

Занимаваш се с моделство едва от една година, а вече си дефилирала по подиумите на London Fashion week и Paris Fashion week. На какво отдаваш този светкавичен успех?

    Нямам абсолютно никаква представа.

Към момента освен в професионален план като модел, кои са другите направления, в които се развиваш?

     Освен модел съм и барман. Интересувам се от миксология и я намирам за доста вълнуваща. Също така от  Creature Design и по-приложната част от Special Effects Design в киното..

Като сравнително ново лице на пазара, какви са твоите амбиции?

     Нямам конкретни планове и цели. За мен е удоволствие да работя като модел и се надявам за в бъдеще да участвам в интерeсни проекти.

 

Фото кредит:

 Фото 1 – Диляна Флорентин

Фото 5,9 – Васил Германов

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.