Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Сирма МарковаWHO ARE THEY

Коя е тя – Сирма Маркова?

     Нека се запознаем с прекрасната Сирма Маркова. Тя е млада, смела и много стилна, а е само на 29 години. Завършила е Националната художествена академия и в момента работи като пространствен дизайнер. А тази година младата блогърка и нейни приятели са сформирали студио за изкуство „Студио 4 уши“.
     Сирма създава своя блог преди две години и половина. От “просто на шега”, сега той е неразделна част от живота й. Визиите, които представя в блога си, са предимно ежедневни, street style визии на самата себе си. За нея най-важното в съвременната мода е да се чувстваме удобно в дрехите си- ето защо се старае да създава лесни и същевременно оригинални комбинации. Съчетанията й са впечатляващи и подходящи както за младите момичета, така и за по-зрелите дами.
Като дизайнер и художник, най-голямо внимание върху своите постове тя отделя на снимките. Младата блогърка черпи своето вдъхновение от красиви снимки- от комбинация на цветове до някоя интересна мисъл. Всичко това би могло да я предизвика да създаде аутфит.
Блогът и дава увереност , учи я на постоянство и стремеж за усъвършенстване.
Вижте блогът на Сирма Маркова тук.

Диляна Табакова

Диляна Табакова е момичето, чиято заразителна усмивка няма да ви остави безразлични. Иконимист по образование, който живо се интересува от мода, козметика и здравословен начин на живот. Ежедневието ѝ е изпълнено с цветове и позитивизъм, които с лекота предава върху модните текстове, които четем с интерес и удоволствие.