Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Кина КудеваWHO ARE THEY

КОЯ Е ТЯ? Кина Кудева

     Косата е визитната картичка на модерната жена! Това е апелът на Кина Кудева – професионален фризьор, към всички дами.
Кина Кудева практикува професията си от 8 години и работи с много от утвърдените лица в българската модна сфера. Освен че притежава огромен талант, тя усъвършенства уменията си в Академията ASK Schwarzkopf Professional в България и Виена. Кудева впечатлява с изключителен професионализъм и усет. Оставяйки се в нейните ръце, не очаквайте да чуете въпроса „Как искате да изглежда косата ви?“, а точно обратното. Тя ще ви попита как не бихте искали да я видите. Благодарение на таланта си, тя веднага разбира какви са вашите очаквания и крайният резултат винаги е съобразен с личния ви стил и излъчване. При работата си фризьорката обича да изпипва детайлите и да залага на качеството на крайните резултати, а не на количеството отрязана коса, например. Тя смята, че доволният клиент е най-добрата реклама за всеки, занимаващ се с фризьорство.

Елена Николова

Елена е завършила Езикова гимназия, в момента следва в УНСС, но „сухите” икономически теории не са в състояние да попречат на нейните страст и влечение към всичко красиво около нея, на което отделя огромно внимание. Любовта, с която дарява домашните си любимци, я зарежда и вдъхновява. Тя е свежа, отговорна и много амбициозна.