Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Анислава ДимоваWHO ARE THEY

Анислава Димова- коя е тя?

Тя е очарователна млада дама, автор на блога stylebohemia. Макар и завършила в сферата на счетоводството и финансите, истинската ѝ страст е модата. Ани стартира своя блог в края на 2013 г. и за нея той е нейният онлайн дневник. Блогът е мястото, където тя изразява себе си, идеите си и своя личен стил. “Дневникът” ѝ е събрал в едно любимите ѝ занимания – страстта към модата, кулинарията, креативността и пътешествията. Иска ѝ се да мотивира своите читатели и да ги вдъхнови с рубриките си, така че всеки да открие по нещо за себе си. В свободното си време Ани обича да шие дрехи и аксесоари, да изработва бижута, за нея нищо не може да се сравни с творенията, изработени ръчно. Наред с модата и работата, тя успява да съчетава и другите си любими занимание – спорта и катеренето. Ние се вдъхновихме от амбициозността ѝ, а вие?

Диляна Табакова

Диляна Табакова е момичето, чиято заразителна усмивка няма да ви остави безразлични. Иконимист по образование, който живо се интересува от мода, козметика и здравословен начин на живот. Ежедневието ѝ е изпълнено с цветове и позитивизъм, които с лекота предава върху модните текстове, които четем с интерес и удоволствие.