Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Алина ПоповWHO ARE THEY

Алина Попов – едната половина от невероятната платформа за мода и изкуство The Garage Starlets

     Днес ви представяме един от най-успешните български блогове – The Garage Starlets. За това как се ражда идеята и какво е да си блогър в България ни разказва прекрасната Алина Попов. Този сайт е място, в което тя разкрива любовта си към света на модата със своята близка приятелка Катя Попов.

Разкажи ни малко повече за The Garage Starlets. Как се роди идеята?

     The Garage Starlets представлява лайфстайл платформа, в която намират място мода, изкуство, музика, лица и всичко друго ежедневно, което ни вълнува! Интересен проект е, много разнообразен, определено не е типичният блог! Не наблягаме само на нас и нашия стил, харесва ни да имаме гост-автори, които да разказват за себе си в кратки истории, но с много снимки.            

Трудно ли е да имаш блог в България?

     Напротив, това е една все още незапълнена ниша в България, а и честно казано не мисля, че някога би била в световен мащаб дори! В интернет пространството иновациите не спират, добрите идеи също! През последните години хората много се изолираха, затвориха се в черупките си и всъщност се оказва, че чрез блоговете и социалните мрежи най-лесно могат да покажат и разкажат за себе си, да се отворят за нови запознанства, преживявания и хоризонти. Интересно е, че точно виртуалното пространство ни връща обратно към фундаментите на първичната комуникация.

Блогът ви е един от най- популярните у нас, как постигнахте тoзи успех?

     Първо, благодаря за оценката! Много е приятно, когато правиш нещо със сърцето си, да виждаш, че хората първо го разбират и второ: харесват! Най-важното за един блог да бъде четен и посещаван е, разбира се, дизайнът, след това качеството на контента и не на последно място, постоянството и концентрацията на постове!

Работа или удоволствие е всичко това?

     Работа! Това е 24/7 работа! Отстрани винаги изглежда повече като забавление, но когато искаш да си актуален и регулярен, изисква цялото ти време и внимание!

Водите ли се от модните тенденции, или ги създавате?

     Тенденциите се сменят всеки сезон, хубаво е да се следят, но в някаква умерена доза! Трябва да знаеш коя ти подхожда и отговаря на твоя стил. Не всичко е за всеки, с това трябва много да се внимава!

Какво бихте посъветвали младите българки?

     Не се виждам в ролята на съветник, а и определено не би ми било комфортно в нея! Българките са прекрасни момичета! Просто някои от тях са жертви на пропуски в образователната ни система и не дотолкова държат на семейните ценности!

Коя е дрехата , която непременно трябва да имаме в гардероба си тази пролет?

     Не бих могла да се спра на една, определено! Труден избор е! Най-лесно ще ми бъде, ако споделя аз на какво заложих. Велурена пола и топ, кожени къси панталонки и обувки на платформа.

А какви са бъдещите ви планове?

     Да променим целия дизайн и конструкция на блога! За да се развиваме в правилната посока и с желания темп, трябва постоянно да се подобряваме!

Диляна Табакова

Диляна Табакова е момичето, чиято заразителна усмивка няма да ви остави безразлични. Иконимист по образование, който живо се интересува от мода, козметика и здравословен начин на живот. Ежедневието ѝ е изпълнено с цветове и позитивизъм, които с лекота предава върху модните текстове, които четем с интерес и удоволствие.