Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Кой е той: Филип КостовWHO ARE THEY

Палитра от цветове и блясък през погледа на гримьора Филип Костов

Той е магьосникът с четката и палитрата. Но онези, които са предназначени за грим и с които създава своите фантастични образи. Той е гримьорът, който работи с някои от най-големите модни списания у нас, както и с някои от любимите ни знаменитости. Запознайте се с Филип Костов и добре дошли в неговия цветен свят!

Можеш ли да се представиш само с една дума? Коя е тя и защо считаш, че те описва най-точно?

– Динамичен. Избирам нея, заради ежедневието и всичко, свързано с него.

От колко време се занимаваш професионално с make-up? И защо всъщност се насочи към тази професионална реализация?

– Занимавам се с make-up от 6 години. Любовта към цветовете се запали в гимназията, когато всички започнаха да се формират около мен като персонажи. Представях си ги в каква трансформация мога да ги видя в моя цветови елемент.

Трудностите са неизбежни, особено у нас. Разкажи ни за препятствията, пред които се изправяш в твоето поприще и с кои от тях ти е трудно да се бориш.

– Спомням си, че когато започнах да се занимавам с това, което обичам, започнах с палитра и два така ужасно изглеждащи апликатора. Но с времето започнах да се запознавам с хора от моя свят, които ми помогнаха да участвам в проекти, след които успявах да натрупвам антураж. Лишения е имало…

Твои клиенти са много от родните знаменитости. Сподели някой интересен момент или случка с някого от тях.

– Хора като всички. Забавлявали сме се, не съм ги възприемал като високоизвестен елемент от друг свят. Просто си ги представям в моя цветови елемент.

Ако имаше възможността да промениш нещо в сферата, в която се развиваш и твориш, какво ще бъде то?

– Широкоразпространеният сив цвят на средностатистическия човек! (смее се)
Facebook – FilipKlaunzKostov

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.