Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Ода за любовта в новия календар на VisagesWHO ARE THEY

Ода за любовта в новия календар на Visages

     Любовта тържествува в новия календар на модна агенция Visages. Шестте кадъра от луксозното издание Colors of Love метафорично пресъздават шест различни измерения на обичта – към приятелите, към свободата, към бъдещото поколение, към второто ни Аз, любовта като страст и любовта като вяра.

     От модната агенция, за трета поредна години, се довериха за заснемането на кадрите на фотографа Костадин Кръстев-Коко, а стайлингът е дело на Димитрина Иванова и Кристиян Пижов от сп. ELLE, изцяло реализиран с брандове от Paradise Center. Гримът и косата на моделите са поверени съответно на Марина Младенова от Max Factor и Ники Тонев от Hair Box. Календарът включва 13 модела, сред които Ирена Милянкова и нейната дъщеря Мелани Роуз, Деница Стоянова, Анастасия Димитрова, сестрите Куини Алис и Никол Николови, най-проспериращите мъже модели на агенцията Нико и Епифан, както и някои от новите лица. За отличната визия на моделите принос имат медицинската козметика Dr.Derm и натуралните продуктите за добра форма Bevared.

При целия този негативизъм, хейт и агресия, които ни заливат, с екипът ми решихме да посветим календара на Visages на любовта. Грубо казано – когато теглиш чертата, това, което ти остава са здравето и любовта“, коментира проекта Жени Калканджиева.

Календарът Colors of Love ще бъде презентиран идната сряда (25.01.) на модно парти в клуб Gotham, в което ще вземат участие DJ Alexa, Viktor Liba и изпълнителите на Virginia Records и Monte Music.

Дарио Диониси

Още щом чуем името му, в нас се появява идеята за Италия и мода. Дарио учи икономика, но неговата страст са дрехите и стайлингът. Той е винаги усмихнат, изпълнен с енергия и много вдъхновения за нови предизвикателства.