URBAN NATURE

urban-nature-cover

     Галерия за фотография Synthesis и 12 Magazine организират съвместна селекция фотографии с тематика: URBAN NATURE. Тя ще включи работите на Александър Осенски, Васил Германов, Вергиния Янчева, Диляна Флорентин, Йоан Гълъбов, Михаил Новаков, Момчил Христов, Тихомир Рачев и Yo Vo. Урбанизацията става все-по актуална в днешно време, градовете се разширяват и поглъщат всеки жив организъм, попаднал в техните изкуствени бетонни стени. И така човекът достига до етап да забрави естествената си среда и произход, а именно природата. Той създава своя нов изкуствен свят с лична урбанистична реалност, която го превръща в един „градски индивид“, погубващ емоцията като качество в най-чистата си форма.
     Това събитие ще предостави на посетителите възможността да се докоснат до една селекция от модни фотосесии, в които модата не е крайна цел, а само един от инструментите за артистично изследване на темите, които всъщност ни вълнуват. Градът като новата ни природа.

Изложбата ще е отворена за широката публика от 6 ноември до 4 декември, от 10:00 до 20:00 часа.

Галерия за фотография Synthesis се намира на бул. „Васил Левски“ 55.

Дарио Диониси

Още щом чуем името му, в нас се появява идеята за Италия и мода. Дарио учи икономика, но неговата страст са дрехите и стайлингът. Той е винаги усмихнат, изпълнен с енергия и много вдъхновения за нови предизвикателства.