Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Зимна приказка от TINĀ SOCIAL CLUBWHO ARE THEY

Зимна приказка от TINĀ SOCIAL CLUB

       Зимата настъпва, но това не бива да бъде повод за тревоги, суетене с часове пред огледалото и  отчаяние, защото родните ни дизайнери са се погрижили за няшия комфорт през студените месеци. И макар да сме свикнали, че в живота всяко нещо е за сметка на друго, колекция на TINĀ SOCIAL CLUB FW/16 ни опроверга, давайки всичко на куп. Не можем да скрием очарованието, с което ни озариха моделите на TINĀ, съчетавайки топлина, удобство, блясък и доза нaстроение, криещо се в изящните флорални бродерии и ръчно изработени елементи. За да подплати усещането за великолепие, младата дизайнерка заложи на разкошни висококачествени френски и италиански материи, както и на аристократични силуети и кройки, изграждайки образа на стилна, изискана и силна жена с ярко изразен волеви характер.
      Официланото представяне на колекцията събра множество почитатели, сред които и много популярни и изявени личности, като всички единодушно изразиха възхищението си към работата и творческото развитие на младата дизайнерка и носителка на „Златна Игла“ Христина Ангелова.

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.