Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Кой е той: Петър ПетровWHO ARE THEY

КОЙ Е ТОЙ? Петър Петров

     Петър Петров е роден в Украйна, но израства в България. Модното му приключение започва през 1999 година, когато заминава за Австрия да учи Геология. И до днес не открива връзка между природната наука и модната индустрия, сигурно защото отделя едва година от живота си на първата специалност.
     Когато записва „Дизайн на облеклото“ във Виена, вече е в свои води. Учи в класа на Раф Симънс и още тогава работи върху първите си колекции.
На модната сцена дебютира през 2003 година, когато линия мъжки облекла му носят престижната награда на международната преса Unit F. От 2004 година до днес Petar Petrov е неизменна част от Седмицата на модата в Париж.
     Дамската линия на бранда „се ражда“ през 2007 година. Характерна, както за нея, така и за мъжката такава, е специфичната семплост на иначе високия клас луксозни продукти.
www.petarpetrov.com

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.