Иванка Христова е част от първото международно събитие на INTERLACED

news-interlaced-ivanka-hristova-cover

     Неотдавна ви запознахме с Иванка Христова – дизайнер, творящ и развиващ се в една от модните столици, а именно Лондон. Нейни шедьоври са били публикувани в редица модни издания, като част от тях са British Vogue, Vogue Italia, Disorder Magazine и др. След като вече е представяла своя колекция на Graduate Fashion Week, съвсем скоро ѝ предстои още едно представяне, което е много специално за всички ни, защото това е събитието, организирано от INTERLACED.
     Въпросният ивент ще се проведе на 3 септември в Лондон, ще включва лекции и дебати за бъдещето на модата, както и едно от първите fashion-tech ревюта в Европа, комбиниращо fashion-tech продукти и традиционни марки, на което модели ще бъдат известни блогъри. Фактът, че във вените на INTERLACED тече българска кръв , както и участието на Иванка, правят ивента наистина специален, защото на такова събитие с международен характер ще бъде усещано осезаемо родно присъствие.
     На въпроса как се случи всичко, откъде дойде поканата за участието, Иванка отговори така:

     „Супер случайно стана всичко! След като вие постнахте статията за мен, Кристина от INTERLACED се свърза с мен и ми отправи покана да участвам. Естествено приех и така… Нямам търпение за ивента, много съм развълнувана и още от сега се подготвям с портфолио… общо взето, благодарение на вас тя беше прочела статията и реши да ми пише.

     Екипът на Who Are They? поднася своите поздрави на Иванка Христова и ѝ пожелава успех! Надяваме се за в бъдеще да продължим да помагаме на талантливите творци, защото това е нашата основна мисия.

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.