„MINOAR- Да върнем индивида в природата!“

minoar-cover

 

     Нека ви представим един различен, провокативен и нестандартен бранд, който съчетава в себе си естественото и непринуденото. Той ви дава възможността да изразите същността си чрез вашето облекло, залагайки на качествени, органични материали – естествени кожи, тъкани, съставени от влакна и благородни метали.
     Роден в България, MINOAR е цялостна визия, която връща индивида в природата. Гледайки напред в бъдещето, се отдалечаваме от корените си. Това е повод силуетът на MINOAR да е изграден единствено от естествените средства, добити от натуралното, за да държи човека там, откъдето идва.
     Създатели на MINOAR са двама талантливи българи – Теодора Спасова и Йоан Гълъбов, чийто бранд несъмнено жъне голям успех по света. Те са доказателството, че когато мечтаеш за нещо, имаш виждане за това как да изглежда и работиш усилено за него, то несъмнено се превръща в реалност.
     Дизайнът в облеклото е вид интерпретирано съчетаване на фантазия и необходимост. От гледна точка на логичен дизайн е адаптиран да задоволява нуждите на притежателя си и жаждата на създателя си. За MINOAR то е сензорната визия от случайно изградени възприятия. Именно това стои зад идеологията на лейбъла – отражение на човешкото съзнание.
     Първите колекции на MINOAR за пролет/лято 2015 – дамска ‘SILK ERROR’ и мъжка ‘UNSULLIED’ – предхождат колекцията, с която марката се представи по време на Седмицата на модата в Париж за сезон есен/зима 15-16, наречена ‘Trans Urbem’, което, буквално преведено от латински, означава през града.
     От този сезон колекциите са предлагани в бутици в Италия, Франция и Англия, съвсем скоро и в България. Можете да посетите и онлайн магазина на MINOAR тук.

Елена Николова

Елена е завършила Езикова гимназия, в момента следва в УНСС, но „сухите” икономически теории не са в състояние да попречат на нейните страст и влечение към всичко красиво около нея, на което отделя огромно внимание. Любовта, с която дарява домашните си любимци, я зарежда и вдъхновява. Тя е свежа, отговорна и много амбициозна.