MINOAR в колаборация с Графа

minoar-cover-grafa

     Преди време ви разказахме за лейбъла MINOAR, стремящ се да върне индивида в природата. Те са нестандартни и иновативни, такъв е и стилът на родния поп любимец Графа, с когото им предстои съвместна работа. Партньорството им е в сила от този сезон – лято 2015 и ще продължи до зимата на 2015-2016. А кой знае, може би и по-дълго.
     Идеята за тази колаборация се заражда, когато българският магазин „Massive by BLOК“ поръчва почти цялата лятна колекция на MINOAR и те решават, че интересът към  лейбъла в България започва да се увеличава. От друга страна, в един от последните си клипове към песента „Домино“, Графа е облечен от стилиста си Хубен Хубенов  с дрехи на бранда.Виждането на хората, стоящи зад марката, е такова , че за да може тя да оживее в очите на хората, трябва някоя съществена фигура да се чувства добре в нея. Припомняме, че Влади Ампов-Графа се нарежда на трето място в класацията на списание Forbes за 70-те най-големи БГ знаменитости на 2014 година. След като MINOAR провеждат среща с изпълнителя се оказва, че едновременно с тяхната идея за колаборация с него, той и екипът му са искали да се свържат с тях за същото. Обсъждане и уговорки не е имало, защото според Теодора Спасова и Йоан Гълъбов (създателите на MINOAR)  „за тях е удоволствие, че личност като него иска да се представя в MINOAR, а той, от друга страна, е почитател на авангардната визия която създават.

Елена Николова

Елена е завършила Езикова гимназия, в момента следва в УНСС, но „сухите” икономически теории не са в състояние да попречат на нейните страст и влечение към всичко красиво около нея, на което отделя огромно внимание. Любовта, с която дарява домашните си любимци, я зарежда и вдъхновява. Тя е свежа, отговорна и много амбициозна.