Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Марина МладеноваWHO ARE THEY

Марина Младенова- „За да си добър в работата си, трябва истински да я обичаш! „

     Пред WHO ARE THEY за работата си разказва един от младите таланти на България – Марина Младенова. Тя се занимава с грим и фризура от сравнително малко време- едва 5 години, но наистина притежава голям талант и усет към детайлите.

Кога се запали по работата си и как разбра, че притежаваш такъв талант?

     Нещата при мен се случиха толкова случайно! Като малка обичах да рисувам, но нещата се стекоха така, че не успях да кандидатствам в художествената и бях оставила настрани изкуството. Започнах работа в Макс Фактор, които ми се довериха и видяха талант в мен, там се запознах и с човека, който ме вдъхнови и въведе в изкуството на грима, Слав Анастасов.

Къде си развивала и усъвършенствала уменията си?

     Развивах се и работех паралелно. Аз съм от хората, които не могат да стоят, без да правят нещо. В момента, в който имам почивен ден, гледам да работя върху свои лични проекти. Това ме вдъхновява и кара да продължавам да се усъвършенствам в работата си.

Какво те кара да обичаш това, което правиш?

     За да си добър в работата си, трябва истински да я обичаш. Работата ми е динамична, зареждаща и ме среща постоянно с различни хора и места. Всеки път, щом видя усмивката на жената, седнала на стола пред мен, ме кара да обичам работата си все повече.

Ти си млад творец, а си работила за най-големите списания в България, на какво се дължи успехът ти, според теб?

     Може би отчасти на търпението ми. Хубаво е да гледаш и да виждаш цели пред себе си, за които да се бориш. Благодаря и на Слав, който винаги е бил до мен с добър съвет!

Има ли бъдеще модната индустрия в България?

     Разбира се! Докато има творци, вдъхновени да изразяват себе си, модната индустрия в България ще продължава да се развива. Познавам толкова много талантливи хора и всеки от нас се бори и допринася за нейното развитие.

В какво вярва Марина Младенова?

В добротата и коректността.

Елена Николова

Елена е завършила Езикова гимназия, в момента следва в УНСС, но „сухите” икономически теории не са в състояние да попречат на нейните страст и влечение към всичко красиво около нея, на което отделя огромно внимание. Любовта, с която дарява домашните си любимци, я зарежда и вдъхновява. Тя е свежа, отговорна и много амбициозна.