Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Коя е тя: Кремена ОташлийскаWHO ARE THEY

Кремена Оташлийска – Коя е тя?

     Кремена Оташлийска или това как една 18-годишна българка се превърна във вдъхновение на Карл Лагерфелд. Да, не се шегуваме, тя е само на 18, а вече е дефилирала за Chanel, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Lanvin, Peter Pilotto, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Max Mara, Valentino, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Elie Saab, Balenciaga и много други. Тя е първата българка – топ модел в истинския смисъл на думата. Младата Креми представя висша мода с елегантност, финес и женственост и мечтае да влезе в „Топ 50 на световноизвестните модели“. „Не беше планувано да започна да се занимавам с мода“– разказва тя. Всичко става много бързо и неочаквано. Креми започва кариерата си с летящ старт от американската “фабрика за топмодели” – агенция “Ford Models” в Ню Йорк. Едва от година е в големия моден бизнес, но вече е участвала в 52 ревюта.
     Снимала се е за някои от най-известните списания в света, сред които италианския Vogue, Numèro, Muse, V Magazine, W Magazine, The New York Times . Дъщеря е на “златното момиче” на художествената ни гимнастика Юлия Мумджиева и Ивайло Оташлийски,бивш състезател по волейбол.

Вижте страницата й във facebook тук.

Диляна Табакова

Диляна Табакова е момичето, чиято заразителна усмивка няма да ви остави безразлични. Иконимист по образование, който живо се интересува от мода, козметика и здравословен начин на живот. Ежедневието ѝ е изпълнено с цветове и позитивизъм, които с лекота предава върху модните текстове, които четем с интерес и удоволствие.