GIO DIEV със специален комплимент за българските си клиентки

gio-diev-sample-sale-cover

     Защото обичаме мода. Защото обичаме обувки. И защото докато всички говорят за стъклената пантофка на Пепеляшка, ние отместваме погледи от големия екран и ги насочваме към Ню Йорк. А оттам звучи българска реч, която говори на езика на тенденциите и добрия вкус.

     Няколко думи: GIO DIEV, специална оферта и безплатна доставка. За клиентките си в България, талантливият творец е подготвил специална изненада. В рамките на тази седмица модели от Sample Sale и селекция от есенната колекция могат да бъдат закупени не само със завидни намаления, но и да бъдат доставени до родината ни, без това да струва абсолютно нищо.

     Днес решаваме, че средата на седмицата е най-подходящият ден за шопинг. Без да ставаме от компютъра и без да напускаме работното си място. Но доставяйки си наслада, която само чифт нови обувки може да ни осигури.

Станислава Добрева

Станислава е в самия разгар на двайсетте си години, но вече е открила своята страст – хармонията между журналистика и мода. Има впечатляващ професионален опит в сферата на медиите, който дължи предимно на любимите си занимания: комуникацията с нови и интересни хора, както и любовта към литературата и творенето.