Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
GIO DIEV x Errors of Youth – Пустинен пехотинец в урбанистичен контекстWHO ARE THEY

GIO DIEV x Errors of Youth – Пустинен пехотинец в урбанистичен контекст

     Септември винаги е бил един от най-вълнуващите месеци за любителите на модата. И този септември няма да направи изключение, защото скоро предстои ексклузивното представяне на новата капсулна колекция, мъжки и дамски кецове на GIO DIEV в колаборация със стартираща марка за дрехи, базирана в Париж – Errors of Youth.

     GIO DIEV – Кецовете са вдъхновени от визията на „Пустинния пехотинец“, представен в урбанистичен контекст. Усуканите връзки допринасят за една пост-апокалиптична визия „Mad Max“. Също така те дават възможност да се променя силуета според желанието на клиента.

     Изненадите, подготвени от домакина, сякаш нямат край. Той обещава страхотно преживяване за ценителите на по-разчупения и различен дизайн, лично ще разкаже повече за колекцията и ще се запознае със своите клиенти. Освен всичко е подготвил и „Sample Sale“ на много модели- уникати от различни колекции през сезоните.

     Така очакваното събитие ще се проведе на 14.09-15.09 в шоурума на GIO DIEV на Бул.Витоша.84 от 11-20ч. В приятна атмосфера, с чаша шампанско в ръка, можете да избирате сред модели, носени дори от световни знаменитости, а попадащите в размерите от 36-41, трябва да се чувстват истински късметлии.

     На въпроса: След тази обещаваща капсулна колекция, ще заемат ли кецовете специално място в творчеството ти за напред или ще останат в сянката на шедьоврите, разхождащи се по червения килим?, GIO отговори:

      Обувките с висок ток за червения килим са моя страст и винаги ще имат специално място в бранда ми. Въпреки това за мен е важно и да създавам обувки, които са по-близки до реалността. В личния ми живот моят стил е динамичен и по-спортен. Тези нови кецове са нещо, което съм искал да добавя към своя гардероб от доста време. Бих искал да запазя този баланс между реалността и фантазията в бъдещите колекции. Така че не смятам за необходимо, единият стил да отрича другия.

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.