Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Кой е той: Георги ПетковWHO ARE THEY

КОЙ Е ГЕОРГИ ПЕТКОВ?

     Жоро Петков е любимият коафьор на българските звезди повече от 13 години. Той се грижи за прическите на Алекс Раева, Мария Илиева, Нети, Вики от Мастило, Галена, Емилия, Лияна и много други. Званието си „майстор фризьор“ получава след завършването на курс в школата „Стилист Капанов“. Петков надгражда уменията си и в академията „Schwarzcopf” във Виена. Дълги години той подготвя някои от моделите за фотосесии и корици на списанията ELLE, 12 Magazine, Grazia, Bazaar, Maxim, EVA, Косата днес, Булка, Жената днес и мн.др.
Георги Петков смята, че не можеш просто да решиш да се занимаваш с фризьорското изкуство, трябва да се обучаваш и усъвършенстваш.
     А ето какво е мнението на една от клиентките му: „Има хора, които са не само изключителни професионалисти в това, с което се занимават, но успяват да надхвърлят тази граница и да оставят нещо повече след себе си. Жоро е един от тях!“

Елена Николова

Елена е завършила Езикова гимназия, в момента следва в УНСС, но „сухите” икономически теории не са в състояние да попречат на нейните страст и влечение към всичко красиво около нея, на което отделя огромно внимание. Любовта, с която дарява домашните си любимци, я зарежда и вдъхновява. Тя е свежа, отговорна и много амбициозна.