Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Fashion Forecast 2018WHO ARE THEY

Fashion Forecast 2018

     На 30 май в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс в НДК се проведе дипломно модно ревю на студенти от магистърска програма „Мода и бизнес стратегии“ на Нов български университет. Десет млади дизайнери представиха пред близо 300 души публика своите дипломни проекти.

     Под ръководството на преподавателя Николай Пачев, дизайнерите доказаха своите знания и възможности, давайки категорична прогноза за тенденциите през следващия сезон.

     И тази година по традиция бяха отличени няколко дипломанти с индивидуални награди: Фотосесия за Списание EVA беше връчена на Анита Петрова. На витрината на софийския бутик ALL U RE ще бъдат показани творенията отново на Анита, както и на Красимира Петрова.

     Деница Минчева и Теодора Митева ще покажат част от своите модели по време на Balkan Fashion Week по време на вечерта на младите дизайнери, а Боряна Петрова ще представи своята пълна колекция във вечерта на утвърдените дизайнери.

     Модното ревю Fashion Forecast 2018 е част от майските дни на модата на НБУ и се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на Нов български университет.

Фотография – Пепа Ангелова

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.