Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/eurowtnm/public_html/whoarethey.bg/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
1 година градски оазис изпълнен с НадеждаWHO ARE THEY

1 година градски оазис изпълнен с Надежда

     Измина една година от откриването на „градския остров‘‘ , както го нарича самата Надежда, оживотворен и изпълнен изцяло от нейния вътрешен свят, нейната душевност и индивидуалност. Младата дизайнерка, която не се притеснява да изразява неподправено емоциите си, чрез създаваните от нея дрехи, отбеляза повода с тържествено събитие, достъпно за всички онези, припознали себе си в личността ѝ. В завладяващата атмосфера, обагрена от дрехи, бижута, картини, керамики и фотографии, опияняващи до припадък, на преден план изскачат вдъхновяващите и увлекателни разговори, които са сред най- бляскавите скъпоценности в съкровищницата на галерията. Макар и само за една година, мястото доби широка популярност и се превърна в истински оазис за мнозина. Освен творенията на Надежда там се помещават и бижутата на Даяна Казакова, Виктор Павлов и други независими артисти. Ако все още не сте посетили “острова“, то задължително трябва да го направите скоро.

WAT

WAT е проект, посветен на българските модни артисти. Основната му цел е да информира обществото за техните творчески успехи и постижения.